Byens flotteste sjøbad på Sørenga

Byens flotteste sjøbad

Badenymfer fra hele byen kan strømme ned til byens flotteste sjøbad. Sjøbadet er et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo, og den mest sentralt beliggende. For Sørengas beboere blir det et ekstra trivselselement og en god mulighet til å holde seg i form gjennom sommeren. Det er bare å ta på seg badekåpen og tusle ned til badet. Og etter et forfriskende morgenbad kan du sette deg på en kafe på Havnepromenaden og nyte en god kopp kaffe og dagens aviser. Er du av den barske typen kan du bade hele året. Hvem vet, kanskje blir dette det nye møtestedet også for byens isbadere?

Sjøbadet er en flytende park på rundt fem dekar og er en forlengelse av parken på land ytterst på Sørengutstikkeren. Det 190 meter lange sjøbadet vil tilby besøkende et 50 meter langt åpent basseng, et 200 kvadratmeter stort sjøbad, rekreasjonsområde med sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Eget barnebasseng er bygget inn i anlegget og anlegget vil som resten av Sørenga ha universell tilgjengelighet.  Det betyr blant annet at det er godt tilrettelagt for handicappede.

Utsikten inn mot Operaen, Akershus festning og resten av byen blir fantastisk!

Les mer info her.Visco.
Totalt blir sjøbadet 190 meter langt. Den består av tre massive elementer samt et 50 meter langs åpent svømmebasseng med 8 baner helt ytterst.  Anlegget får eget barnebasseng og blir tilrettelagt for handicappede.Oslofjorden om Sjøbadet. Les om fasilitetene her.


 • Foto Katrine Lunke
  Foto Katrine Lunke
 • Foto Katrine Lunke
  Foto Katrine Lunke
 • Foto Katrine Lunke
  Foto Katrine Lunke
 • Foto Katrine Lunke
  Foto Katrine Lunke
 • Foto Katrine Lunke
  Foto Katrine Lunke
 • Foto Einar Aslaksen - Pudder Agency
  Foto Einar Aslaksen - Pudder Agency
Skriv ut