Informasjon om Sørenga

Bo med sjø, parker og Operaen som nærmeste naboer

Sørenga har en sjeldent god beliggenhet i den nye Fjordbyen, med Operaen, fjord og parker som nærmeste nabo. Med sjø på tre kanter, arkitektur som sikrer maksimalt med lys og sol til leilighetene og en bred Sentralpark i midten er det rikelig med lys, luft og fri sikt i alle retninger.  På Sørenga får du sjø, kanaler og grøntområder rett utenfor inngangsdøren samtidig som det er kort avstand til byen og offentlig kommunikasjon.  Ikke rart at Sørenga er en suksess.

Sørenga er et attraktivt sted å bo og leve. Området er en viktig del av Bjørvika, med Operaen og det kommende Munchmuseet – Lambda som to av de nærmeste naboene. Her kan du oppleve en rolig sentralpark og kanaler mellom bygningene. Havnepromenaden med restauranter og kafeer fører deg videre ut til sjøbadet lengst ute på utstikkeren.

På Sørenga finner du rikelig med fellesområder, forretninger og offentlige rom som Havnepromenaden, Sentralparken, kanaler, samt tverrslagene Lossegangen og Lastegangen. Og ikke minst Sjøbadet ytterst på utstikkeren.

Parkering  
Næringsvirksomhet 
Sjøbadet
Havnepromenaden
SentralparkenSkriv ut